MY ALL TIME FAVOURITES

16th of September 2016

written by Silja

dsc_1769

dsc_1781

dsc_1768

Viime vuosien aikana olen totaalisesti hurahtanut kaikenlaiseen kosmetiikkaan niin meikkeihin kuin ihonhoitotuotteisiinkin. Voisin jopa sanoa, että suuri osa palkastani menee laskujen ja pakollisten asioiden jälkeen juurikin kaikkeen "hömpänpönppään", kuten meikkeihin, ihonhoitotuotteisiin ja kasvohoitoihin.

 

Olen ehtinyt kokeilla monia eri kosmetiikkatuotteita ja erityisesti oikeiden "ihomeikkien" löytämisestä tekee haasteellisen kuiva ongelmaihoni. Olen joutunut aikoinaan 16-18-vuotiaana turvautumaan iholääkärin määräämiin lääkkeisiin aknen takia, jonka jälkeen olen taistellut atooppisen ihon kanssa. Nykyään ihoni on kohtalaisen hyvässä kunnossa couperosasta ja pintakuivuudesta huolimatta. Ihonhoitorutiineihin palaan myöhemmin, mutta tämä postaus käsittelee päivittäistä pääsääntöisesti arkena käyttämiäni meikki-favouritejani.

 

En ole vielä päättänyt, onko primerit välttämättä minun juttuni. Mielestäni tärkein asia ennen meikin levitystä on riittävä kosteutus ja se, että kosteusvoiteen antaa imeytyä ihoon kunnolla ennen meikkivoiteen levitystä. Jos siitä huolimatta haluan primeriä käyttää, mielestäni minulle sopivin on punaisen ihoni takia MUFE:n Step 1:n vihreän sävyinen primer, sillä se häivyttää minusta parhaiten poskieni punaisuutta ja ihooni tarttuvamman pinnan, jotta meikkivoide kiinnittyy paremmin. http://www.makeupforever.com/int/en-int/make-up/face/primer/step1

 

Oikean ja minun iholleni sopivan meikkivoiteen löytäminen on ehdottomasti ollut kaikista haasteellisinta. Kaikkien kokeilemieni meikkivoiteiden ehdottoman ykköspaikan vie MUFE:n Face and Body Liquid Make up. Se levittyy tasaisimmin, eikä tee ihostani "cake facea".
Puuteria laitan aina todella vähän, lähinnä kiinnittämään silmänalusille laittamani peitevoiteen (ehdotonta lemppariani etsin vielä, vinkit tervetulleita !!).

http://www.makeupforever.com/ca/en-ca/make-up/face/foundation/face-body

 

Puutereista ehdottomaksi all time favouriteksi pääsee MUFE:n HD-puuteri, jota laitan erittäin vähän. Ihoni ei kuivuuden takia niinkään päivänaikana ala kiiltämään, joten puuterin tarkoitus minun kohdallani on vain meikin kiinnitys. 

http://www.makeupforever.com/int/en-int/make-up/face/powder/hd-powder

 

Lempi aurinkopuuteri on ehdottomasti Benefitin Hoola. Sävy ei ole lainkaan oranssi ja toimii näin ollen mainiosti varjostuksena

https://www.benefitcosmetics.com/uk/en-gb/product/hoola-matte-bronzer

 

 Ehdoton poskipuna-favourite on Narsin Orgasm. Poskipuna on näitisti levittyvä ja sisältää sopivasti kuultoa, joten arkikäytössä korostuspuuteria ei erikseen tarvita. Jos kuitenkin haluan enemmän hohdetta iholleni, sipaisen Macin Mineralize Skinfinishin sävyä soft and gentle.

https://narscosmetics.co.uk/UK/orgasm-blush/0607845040132.html

http://www.maccosmetics.co.uk/product/13849/30735/Products/Makeup/Face/Powder/Mineralize-Skinfinish

Silmämeikkiä en tee arkena lähes koskaan, mutta viikonloppuisin ja uloslähtiessä olen viime aikoina tykästynyt Urban Decayn Naked Basics palettiin, sillä paletti sisältää kaikki tarvittavat sävyt mattana, joita nimenomaan minun "roikkuluomeni" tarvitsevat. Hyvin harvoin laitan helmiäissävyjä luomilleni juurikin silmäluomieni muodon takia.

http://www.urbandecay.ca/en_CA/naked-makeup/?gclid=Cj0KEQjwsO6-BRDRy8bsxfiV2bkBEiQAF8EzKNSWVrlhmmWqg87bapYtn9-GRrImbIDy7EZvIeCkzSMaAlUh8P8HAQ

 

Ripsissäni olen tykästynyt Too Facedin Better Than Sex-mascaraan. Neljä viimeisintä vuotta viihdyin tauotta ripsipidennyksissä ja vihdoinkin tänä kesänä 2016 kyllästyin ja luovuin pitkistä ripsistä. On ollut todellakin totuttelemista takaisin ripsivärien maailmaan, mutta Too Facedin ripsari antaa mielestäni omille ripsille luonnollista pituutta ja tuuheutta.

https://www.toofaced.com/c/better-than-sex?promotion=ga&gclid=Cj0KEQjwsO6-BRDRy8bsxfiV2bkBEiQAF8EzKLYTEaudsRyaF06QbbEfv-825kW6oAeQdjE5JImuLgkaAlhR8P8HAQ

 

Muutama vuosi sitten en tehnyt kulmiani lainkaan. Olin ilmeisesti sitä mieltä, että omat kulmakarvani ovat niin tummat luonnostaan, ettei niitä tarvitse erikseen maalailla. Nykyään olen hieman eri mieltä ja mielestäni siistit, laitetut kulmakarvat tekevät kasvoista kehystetyt ja luovat huolitellun ilmeen. Ehdoton suosikkini on Anastacia Bewerly Hilssin Dip Brow. Saman merkin kulmasiveltimellä saa aikaan kohtalaisen nopeasti huolitellut kulmat.

http://www.beautybay.com/cosmetics/anastasiabeverlyhills/dipbrowpomade/

 

Pyrin pitämään vähintään kerran, mielellään kaksikin päivää viikossa meikittömänä, jotta ihoni saa hengittää. Siitä huolimatta hyvin usein meikkaan myös arkena töihin. Ihoni punoittaa helposti, silmänaluseni ovat tummat ja silmäripseni vaaleat, joten näytän meikittömänä ajoittain sairaalta, jonka vuoksi tykkään meikata myös arkena. Pyrin kuitenkin aina kotiin tullessa poistamaan meikin kasvoilta, jottei se pyöri kasvoilla liian monta tuntia. Meikki kannattaakin aina poistaa tehokkaasti päivittäin, tästä postaus myöhemmin 🙂

 

Hömpänpömppä-terveisin
Silja

Leave a Reply

Your email address will not be published.