TOILET PAPER FACTORY AND THE BURNING SUN

6th of October 2016

photos and text by Saskia

 

Siis olenko tulossa vanhaksi kun vietän lauantai päiväni vessapaperitehtaalla ja vielä koin tämän tapahtuman hyvinkin mielenkiintoisena ?!! Ilmaisia purilaisia, kirkuvia lapsia ja tonneittain vessapaperia. What more can you want.

Tämän huikean kiertueen jälkeen kiiruhdin töihin, jonka jälkeen hieman nuorekkaampaan tapahtumaan Toronton keskustaan nimeltään Nuit Blanche, joka on jokavuotinen taidetapahtuma ja taidetta ja installaatioita on ympäri kaupunkia. Ehkä odotin jotain hienompaa ja mahtavampaa sillä tapahtuma ei ainakaan minua mitenkään erityisemmin säväyttänyt tai sitten mieleni ei ole tarpeeksi harjaantunut ymmärtämään miksi alastonmalli pää laatikossa on tapa kuvata taiteilijan syvää tuskaa. No oli miten oli, tulipahan koettua.

 

 

dsc_2392

dsc_2378

dsc_2393

dsc_2395

 

 

// So I spent last Saturday on a toilet paper factory. Was fun. Screaming kids, free food and free toilet paper; what more can you want.

 

After that I rushed to work and the evening I spent in an art festival called Nuit Blanche. They have it around the world in different cities. The only thing I thought was impressive was this Burning Sun. 

 

 

dsc_2400

dsc_2398

dsc_2403

1 Comment on “

TOILET PAPER FACTORY AND THE BURNING SUN

Leave a Reply

Your email address will not be published.